Ouderen

Dagrecreatie voor ouderen
Zorgboerderij de Buorren biedt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag dagbesteding aan ouderen.
Er wordt zorg op maat geleverd met als doel om voor een ieder een geslaagde dag te organiseren. Een dag waarin uw mogelijkheden en interesses centraal staan. De dagbesteding wordt aangeboden tussen 09:30 en 15:30 uur in het groene gebouw, naast de koeienstal. Dit gebouw is rolstoelvriendelijk en van alle faciliteiten voorzien.

Op de boerderij ontmoet u andere ouderen en bent u er een dagje uit. We beginnen de dag gezamenlijk met een kopje koffie. Daarna bent u vrij om te bepalen welke activiteiten u wilt doen. Er zijn voldoende activiteiten op de boerderij om u te kunnen vermaken. Zo kunt u kleine klusjes doen op de boerderij, de dieren voeren, in de tuin meewerken of meehelpen in de keuken. Dit is echter geen verplichting, u mag ook gewoon genieten van alles om u heen. Rond 12 uur eten we samen warm. Na de maaltijd kunt u even rustig bijkomen of verder gaan met uw activiteiten.

Voor wie is dagrecreatie ouderen
Op de Buorren richten wij ons op thuiswonende ouderen die behoefte hebben aan contacten met anderen en extra begeleiding. Of u krijgt mantelzorg (mensen om u heen die onbetaald langdurig voor u zorgen) en wilt deze persoon een dagje ontlasten.

Hoe kunt u zich aanmelden voor de dagrecreatie
U kunt zich aanmelden door het aanmeldformulier in te vullen. Een indicatie kunt u aanvragen via het wijkteam van uw gemeente.

Meer informatie
Heeft u belangstelling voor de dagrecreatie of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact met ons op. Ook kunt u een afspraak maken om te komen kijken op de boerderij.