untitled - kopie

Jeugd: wonen en crisisopvang 24-uurszorg

Zorgboerderij de Buorren is begonnen met het opstarten van wonen voor jeugd.

Vanaf begin 2015 zijn kinderen van 4 tot 18 jaar welkom op de zorgboerderij. We hebben plek voor acht kindereIMG_1992n en 1 a 2 ruimtes voor crisisopvang. Momenteel zijn er acht plaatsen gereserveerd.

Missie
Er wordt zorg geleverd aan jeugdigen (4-18 jaar) die niet thuis kunnen of mogen wonen. Er is een vast dagritme met een dagelijks terugkomend structuur. Er wordt ingespeeld op de behoefte van de cliënt. De cliënt heeft een vaste woonplek met een veilig leefklimaat waarin het thuisgevoel voorop staat. Er zijn betrokken trajectbegeleiders die de zorg samen met de gezagsdrager en overige hulpverleners organiseert.

Visie
Er wordt flexibel en laagdrempelig ingespeeld op zorgbehoeften. Er wordt een compleet pakket van zorg geboden, zodat de jeugdigen de zorg dichtbij kunnen ontvangen. Er is een multidisciplinair team beschikbaar, waaronder een orthopedagoog en therapeut. Er wordt gewerkt vanuit “het sociaal competentiemodel” en “therapeutisch opvoeden”.

DSCF0613

 

 

 

 

 

Wilt u meer informatie, neem gerust contact op met het team via telefoonnummer 058-2541249. Aanmelden kan via het aanmeldformulier.